Workshops verzorgd door To Us Vertrouwenspersonen

Workshop ongewenste omgangsvormen

Naast dat wij inzetbaar zijn als extern vertrouwenspersoon verzorgen wij ook workshops op het gebied van ongewenste omgangsvormen op de werkvloer.

Op interactieve manier worden actuele onderwerpen behandeld. Met als doel om meer bewustwording te creëren en handvaten mee te geven over hoe tijdig in te grijpen wanneer er sprake is van ongewenst gedrag. Op deze manier geef jij medewerkers de mogelijkheid om preventief met ongewenste omgangsvormen aan de slag te gaan.

Workshop interne vertrouwenspersonen

Zijn er een of meerdere interne vertrouwenspersonen werkzaam in de organisatie en hebben zij behoefte aan een korte opleiding om deze functie goed te kunnen uitvoeren? Of vinden zij het fijn om zo nu en dan een opfrisser te krijgen?

Ook daar voorzien wij in: in onze workshop voor interne vertrouwenspersonen geven wij interne vertrouwenspersonen handvaten en tools die nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van de functie van vertrouwenspersoon. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende taken van een vertrouwenspersoon, de invulling van de functie en er wordt geoefend met gespreksvoering d.m.v. praktijkvoorbeelden.

Uiteraard zijn onze workshops altijd op maat gemaakt zodat de workshop optimaal passend is voor de vraagstukken die spelen in jouw organisatie.

Heb je interesse? Vraag dan nu onze offerte aan.